Tietoa meistä

Olemme toteuttaneet vesistöjen kunnostusprojekteja metsä-, öljy- ja kaivosteollisuudelle Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa jo yli 20 vuoden ajan.

Vesirakentamisen asiantuntija vuodesta 2003

checkmark

Vaativiin kohteisiin soveltuva kalusto

Imuruoppaus toteutetaan kelluvan kaluston avulla. Watermaster-monitoimikoneiden lisäksi käytössämme on jopa 16 metrin syvyyteen ulottuvia ruoppaajia, joiden avulla voidaan puhdistaa syviä satama- ja teollisuusaltaita. Koneissa on mittalaitteet, jotta työ saadaan tehtyä mahdollisimman tarkasti. 

checkmark

Ympäristöystävälliset menetelmät

Geotuubi- ja polymeeritekniikan avulla pilaantuneet tai ylimääräiset maa-ainekset voidaan käsitellä ja kuivattaa tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti mahdollista jatkokäyttöä tai turvallista hävittämistä varten. Meille on myönnetty laatu- (ISO9001), ympäristö- (ISO14001) ja turvallisuussertifikaatit (ISO45001). 

checkmark

Pitävät aikataulut isommissakin projekteissa

Toimimme aina sovitussa aikataulussa, turvallisesti ja määräyksiä noudattaen. Meillä on työlleen omistautunut henkilöstö, jonka ammattitaitoon voi luottaa. Pidämme asiakkaamme aina ajan tasalla projektin etenemisestä. 

Tarvitsetko yhteistyökumppania pidemmäksi aikaa?

Toteutamme urakat myös pitkäkestoisilla sopimuksilla. Soita meille tai ota yhteyttä lomakkeella, niin keskustelemme mahdollisuuksista lisää!

tarinamme

Tarinamme

Vesirakennus Ojanen Oy:n tarina juontaa vuoteen 2003, jolloin yhtiön perustaja Sami Ojanen alkoi harjoittaa rantojen kunnostusurakointia. Yksityisten mökkirantojen syventämisestä ja puhdistuksesta alkanut toiminta laajeni pian ammattirakennuttajien ympäristöhankkeisiin, joissa kunnianhimoisena tavoitteena oli puhdistaa vesistö- ja teollisuusaltaita. Alkuvaiheesta lähtien Vesirakennus Ojasen keskeisenä yhteistyökumppanina on ollut diplomi-insinööri Anton Palolahti.

Vesirakennus Ojanen Oy on toteuttanut vesistöjen ja vesialtaiden kunnostusprojekteja metsä-, öljy- ja kaivosteollisuudelle ja muille yksityisille sekä julkisille tilaajille Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiön erikoisalaa ovat imuruoppaukset, joiden yhteydessä käytettävän geotuubi- ja polymeeritekniikan avulla pilaantuneet tai liian vesipitoiset sedimentit voidaan käsitellä ja kuivattaa tehokkaasti hyötykäyttökelpoiseen muotoon. Käsittelyn avulla sedimenteistä poistuu vettä, jolloin niiden tilavuus ja paino pienenee jopa 90 prosenttia.

Hankkeitaan varten Vesirakennus Ojanen on jatkuvasti kehittänyt ruoppauskalustoaan ja geotuubiteknologiassa tarvittavia apulaitteita. Tätä kaluston kehittämistyötä Vesirakennus Ojanen on tehnyt verstaallaan yhtiön kotipaikkakunnalla Punkalaitumella. Yhtiö on hionut myös kemikalisointiteknologiaa, jota tarvitaan käytännössä jokaisessa projektissa tehokkaan lopputuloksen takaamiseksi.

Tiimissämme on jo yli 35 alan ammattiaista

Vesirakennus Ojanen Oy:n palveluksessa työskentelee nykyisin 35 työntekijää.

Vesirakennus Ojanen Oy on toteuttanut pitkään ja laadukkaasti vesistöjen ja vesialtaiden kunnostusprojekteja metsä-, öljy- ja kaivosteollisuudelle ja muille yksityisille sekä julkisille tilaajille Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Meillä on yli 20 vuoden kokemus laadukkaasti toteutetuista projekteista.  Mikäli olet alan ammattilainen, ota rohkeasti yhteyttä ja liity tiimiimme! Meillä on ihmisen hyvä olla!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus: sami.ojanen@vesirakennus.fi

Ota yhteyttä Vesirakennus Ojasen ammattilaisiin 

Vesirakennus Ojasella on laaja osaaminen esimerkiksi imuruoppauksesta, maanrakennuksesta ja kuljetuspalveluista. Meiltä onnistuu myös putkihitsaus. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa palvellen laajasti esimerkiksi metsä-, öljy- ja kaivosteollisuuden toimijoita, kuntia ja kaupunkeja sekä yksityisasiakkaita.

Mikäli etsit kokenutta ja luotettavaa kumppania kalvohitsaukseen, ota yhteyttä! 

Pyydä tarjous

Jätä meille kysely lomakkeen kautta tai ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla! 

Pyydä tarjous

Soita päivystykseen

Palvelemme myös kiireellisissä asioissa ja pystymme reagoimaan nopeasti! 

24/7 päivystys

vesirakennus ojanen logo

Vesirakentamisen ammattilainen vuodesta 2003

Tietoa meistä

Tarinamme
Laskutustiedot

Yhteystiedot

Kauppakuja 1
31900 Punkalaidun

+358500531530
sami.ojanen@vesirakennus.fi
Pyydä tarjous lomakkeella

Copyright © 2024 Vesirakennus Ojanen Oy