Putkihitsaus

Toteutamme muoviputkien hitsausta teollisuuden, kuntien, kaupunkien ja yksityisasiakkaiden tarpeisiin. Hitsaamme esimerkiksi viemäriputket, linjastot ja imuputket laadukkailla, turvallisilla ja standardien mukaisilla hitsausmenetelmillä.

Laadukas putkihitsaus asiakkaan tarpeiden mukaan 

checkmark

Laadukkaat menetelmät

Putkihitsaus tehdään joko puskuhitsaus- ja muhvihitsausmenetelmällä  riippuen siitä, mikä menetelmä kyseiselle projektille on määritelty suunnitelmassa. Muoviputket liitetään yhteen tarkasti ja laadukkailla laitteilla, jotta ne kestävät aikaa ja kulutusta. 

checkmark

Monenlaisiin tarkoituksiin

Muoviputkien hitsaus voi tarkoittaa esimerkiksi viemäriputkien, golfkentän imuputkien, imuruoppaajan kuralinjojen tai muiden muoviputkien muodostamien linjastojen yhdistämistä hitsaamalla. Oli kyseessä sitten yhden sauman hitsaus tai kilometrien mittainen muoviputki, me autamme! 

checkmark

Joustava kumppani

Toteutamme monenlaiset projektit aina muoviputkien hitsauksesta kalvohitsaukseen, imuruoppaukseen ja maanrakennukseen. Jos siis etsit monipuolista ammattilaista, joka ymmärtää tarpeesi, ota yhteyttä Vesirakennus Ojaseen.

Tarvitsetko yhteistyökumppania pidemmäksi aikaa?

Toteutamme urakat myös pitkäkestoisilla sopimuksilla. Soita meille tai ota yhteyttä lomakkeella, niin keskustelemme mahdollisuuksista lisää!

Yli 20 vuoden kokemuksella 

Vesirakennus Ojanen on palvellut asiakkaitaan ripeästi, joustavasti ja ammattitaitoisesti jo kahden vuosikymmenen ajan. Jos siis etsit putkistohitsaukseen oikeaa ammattilaista, joka palvelee kaikkialla Suomessa, ota meihin yhteyttä! 

Kuinka muoviputkien hitsaus toteutetaan?

 

Asiakas, kuten kaupunki, teollisuuden toimija tai yksityishenkilö, pyytää tarjouksen putkihitsauksesta ja laskemme työlle hinnan. Kyseessä voi olla pieni työ, kuten yksittäisen sauman hitsaaminen, tai laajempi putkistohitsaus. Työ toteutetaan aina etukäteen laaditun suunnitelman pohjalta ja siinä mainitulla hitsausmentelmällä eli muhvi- tai puskuhitsaamalla. 
 
Hitsaus tehdään paikan päällä. Toimitamme tarvittaessa myös materiaalit kohteeseen. 

 Kuinka palvelemme yksityisasiakkaita?

 

Yksityisasiakkailla muoviputken hitsaus liittyy yleensä kunnallistekniikkaan eli esimerkiksi vesiputkiin ja viemäröintiin. Voimme toteuttaa myös pienempiä projekteja, kuten kastelujärjestelmiin liittyviä putkistoja. Putkikoot ja valittu hitsausmenetelmä riippuvat kohteesta ja suunnitelmasta. 

Mistä idea putkihitsaukseen lähti?

 

Vesirakennus Ojanen on erikoistunut teollisuuden laskeutusaltaiden ja vesistöjen imuruoppaukseen. Imuruoppauksessa pohjasta imetään ylimääräistä massaa, joka kuljetetaan muoviputkia pitkin maalle. Olemme hitsanneet omaan käyttöömme soveltuvia imuruoppaajan linjoja ja ammattitaitomme on kehittynyt niin korkealle, että pystymme tarjoamaan palvelua nyt myös asiakkaillemme. 
 

Asiakkaidemme kokemukset

Alun perin pikimustasta vedestä tuli puhdistusprosessin tuloksena puronkirkasta. Kaiken lisäksi geotuubeihin pumpattu liete saatiin kuivatetuksi niin tehokkaasti, että se saatiin loppusijoitetuksi kaatopaikalle turvallisesti ja edullisesti.

Tero Toivanen, Joensuun kaupungin teknisen keskuksen johtaja

Alueella todettiin aikanaan ruoppaustarvetta, ja Ojanen valittiin ruoppausurakoitsijaksi. Alkuvaiheiden jälkeen urakoissa otettiin käyttöön geotube- säkit lietteen läjittämiseksi. Yhteistyö on sujunut koko ajan ongelmitta ja hyvin.

Miikka Jäntti, Neste Corporationin ryhmäpäällikkö

Urakoitsijaa valitessamme Vesirakennus Ojasen lukuisat hyvät referenssikohteet vakuuttivat meidät. Valinta osoittautui oikeaksi: Ojanen toteutti kohteen laadukkaasti sekä sovitulla budjetilla.

Peik Ellingsen. Christianian Soutuklubin puheenjohtaja

Vesirakennus Ojanen on osoittautunut sekä erittäin päteväksi että yhteistyökykyiseksi urakoitsijaksi. Voin lämpimästi suositellaan yhtiötä kaikille heidän palvelujaan tarvitseville.

Johan Nordback, Structor AB:n puhdistushankkeen projektipäällikkö

Moni urakoitsija piti ruoppauksen tarkkuusvaatimuksia liian tiukkoina. Ojasen yhtiö sen sijaan ilmoitti urakkakilpailun voittaneessa tarjouksessaan täyttävänsä nämä vaatimukset. Näin on myös tapahtunut, ja lopputuloksen laatu on ylittynyt niin reilusti, että olemme maksaneet yhtiölle tästä sopimuksen mukaiset bonukset.

Johan Nordback, Structor AB:n puhdistushankkeen projektipäällikkö

Referenssit

Tutustu toteuttamiimme projekteihin! 

Kaikki referenssit
JOENSUU, SUOMI

Penttilän saha-alue on pian asuinalue

Joensuun Penttilän vanha saha lopetti toimintansa vuonna 1988, jolloin 1940-1960-luvuilla kyllästeaineena käytetyn Ky 5 -yhdisteen vaikutusten laajuus…

Bogstad-järvi, Norja

Huippusoutajien suosima järvi uudistui Norjassa

Oslon lähistöllä sijaitseva Bogstadjärvi on ollut vuosien ajan aktiivisten soudunharrastajien ja myös kilpasoutajien suosima harjoittelupaikka…

Kemijärvi, Suomi

Kemijärven sellutehtaan sedimentit hyötykäyttöön

Selluloosaa on valmistettu Kemijärvellä 1960-luvulta aina vuoteen 2008. Tehtaan sulkemisen jälkeen Stora Enso päätti puhdistaa vanhan…

HUDIKSVALL, RUOTSI

Hudiksvallin satama-allas rupattiin puhtaaksi

Norlannissa Ruotsissa sijaitsevan Hudiksvallin satamapaikan perusti 1500-luvulla kuningas Kustaa Vaasa. Sahateollisuutta ja puutavaran vientiä Hudiksvallissa…

Ota yhteyttä Vesirakennus Ojasen ammattilaisiin 

Vesirakennus Ojanen Oy on toteuttanut jo yli 20 vuoden ajan monenlaisia vesistöjen ja vesialtaiden kunnostusprojekteja metsä-, öljy- ja kaivosteollisuudelle ja muille yksityisille sekä julkisille tilaajille Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Nyt toimenkuva on laajentunut kattamaan myös putki- ja kalvohitsausta asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme! 

Pyydä tarjous

Jätä meille kysely lomakkeen kautta tai ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla! 

Pyydä tarjous

Soita päivystykseen

Palvelemme myös kiireellisissä asioissa ja pystymme reagoimaan nopeasti! 

24/7 päivystys

vesirakennus ojanen logo

Vesirakentamisen ammattilainen vuodesta 2003

Tietoa meistä

Tarinamme
Laskutustiedot

Yhteystiedot

Kauppakuja 1
31900 Punkalaidun

+358500531530
sami.ojanen@vesirakennus.fi
Pyydä tarjous lomakkeella

Copyright © 2024 Vesirakennus Ojanen Oy