Kalvohitsaus

Toteutamme kalvohitsausta teollisuuden, kuntien ja kaupunkien sekä yksityisasiakkaiden tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ympäri Suomen.

Laadukas ja kestävä kalvohitsaus ympäri Suomen

checkmark

Joustavasti ympäri Suomen

Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen sekä myös Ruotsissa ja Norjassa. Oli kyseessä sitten yksityishenkilön uima-altaan tai vaikkapa kaivoksen tai kaatopaikan kalvohitsausprojekti, toteutamme kaikki työt samalla laadulla. 

checkmark

Ympäristön asialla

Olemme toimineet vesistöjen ja vesialtaiden kunnostuksen parissa pitkään. Kaikki palvelumme kytkeytyvät vahvasti ympäristön hyvinvoinnin ylläpitämiseen sekä infrastruktuurin rakentamiseen ja hallintaan. 

checkmark

Omaan tarpeeseen kehitetyt ratkaisut

Kalvohitsauspalvelumme lähti liikkeelle omasta tarpeestamme. Ruoppaamme teollisuuden laskeutusaltaita, jolloin käsittelemme haitta-aineita sisältäviä lietteitä. Lietteet ohjataan putkistoa pitkin maalle säkkeihin. Säkkien alle tulee tarkasti yhteen hitsatut muovikalvot, jotta lietteestä ei pääse irtoamaan haitta-aineita maaperään.  

Tarvitsetko yhteistyökumppania pidemmäksi aikaa?

Toteutamme urakat myös pitkäkestoisilla sopimuksilla. Soita meille tai ota yhteyttä lomakkeella, niin keskustelemme mahdollisuuksista lisää!

vesirakennuskalusto

Laadukasta palvelua jo yli 20 vuotta 

Vesirakennus Ojasella on pitkä kokemus imuruoppauksesta ja siihen liittyvästä lietteenkäsittelystä, jossa kalvohitsaus on avainasemassa. Tarjoamme laadukasta ja kestävää kalvohitsausta joustavalla ja ammattitaitoisella otteella. Me takaamme aina pitävät aikataulut, loistavan asiakaspalvelun ja teemme sen, mitä on sovittu. 

Mitä on kalvohitsaus?

 

Kalvohitsaus on prosessi, jossa kaksi tai useampia muovikalvoja tai kalvomateriaaleja yhdistetään kuumentamalla ja painamalla niitä yhteen. Tämä hitsaustekniikka tuottaa kestävän ja tiiviin liitoksen. 

Kalvon tehtävänä on suojata maaperää haitta-aineilta. Esimerkiksi kaatopaikalla yhteen hitsattuja kalvoja voidaan käyttää kaatopaikan vuotojen estämisessä ja ympäristövaikutusten hallinnassa. Muovikalvoja voidaan käyttää myös peitemateriaalina. 

Missä kalvohitsausta tarvitaan?

 

– Kaatopaikat 
– Vesivarastot 
– Vesirakennusprojektit 
– Jätevesialtaat 
– Allasrakenteet 
– Kaivostoiminta 

Miten projekti toteutetaan?

 

Kalvohitsaus toteutetaan aina paikan päällä. Kuljetamme muovikalvot rullissa kohteeseen ja hitsaamme ne pitävästi yhteen. Menetelmällä voidaan myös korjata vahingoittuneita kalvoja tai laajentaa aluetta, joka halutaan suojata.  

Asiakkaidemme kokemukset

Alun perin pikimustasta vedestä tuli puhdistusprosessin tuloksena puronkirkasta. Kaiken lisäksi geotuubeihin pumpattu liete saatiin kuivatetuksi niin tehokkaasti, että se saatiin loppusijoitetuksi kaatopaikalle turvallisesti ja edullisesti.

Tero Toivanen, Joensuun kaupungin teknisen keskuksen johtaja

Alueella todettiin aikanaan ruoppaustarvetta, ja Ojanen valittiin ruoppausurakoitsijaksi. Alkuvaiheiden jälkeen urakoissa otettiin käyttöön geotube- säkit lietteen läjittämiseksi. Yhteistyö on sujunut koko ajan ongelmitta ja hyvin.

Miikka Jäntti, Neste Corporationin ryhmäpäällikkö

Urakoitsijaa valitessamme Vesirakennus Ojasen lukuisat hyvät referenssikohteet vakuuttivat meidät. Valinta osoittautui oikeaksi: Ojanen toteutti kohteen laadukkaasti sekä sovitulla budjetilla.

Peik Ellingsen. Christianian Soutuklubin puheenjohtaja

Vesirakennus Ojanen on osoittautunut sekä erittäin päteväksi että yhteistyökykyiseksi urakoitsijaksi. Voin lämpimästi suositellaan yhtiötä kaikille heidän palvelujaan tarvitseville.

Johan Nordback, Structor AB:n puhdistushankkeen projektipäällikkö

Moni urakoitsija piti ruoppauksen tarkkuusvaatimuksia liian tiukkoina. Ojasen yhtiö sen sijaan ilmoitti urakkakilpailun voittaneessa tarjouksessaan täyttävänsä nämä vaatimukset. Näin on myös tapahtunut, ja lopputuloksen laatu on ylittynyt niin reilusti, että olemme maksaneet yhtiölle tästä sopimuksen mukaiset bonukset.

Johan Nordback, Structor AB:n puhdistushankkeen projektipäällikkö

Referenssit

Tutustu toteuttamiimme projekteihin! 

Kaikki referenssit
JOENSUU, SUOMI

Penttilän saha-alue on pian asuinalue

Joensuun Penttilän vanha saha lopetti toimintansa vuonna 1988, jolloin 1940-1960-luvuilla kyllästeaineena käytetyn Ky 5 -yhdisteen vaikutusten laajuus…

Bogstad-järvi, Norja

Huippusoutajien suosima järvi uudistui Norjassa

Oslon lähistöllä sijaitseva Bogstadjärvi on ollut vuosien ajan aktiivisten soudunharrastajien ja myös kilpasoutajien suosima harjoittelupaikka…

Kemijärvi, Suomi

Kemijärven sellutehtaan sedimentit hyötykäyttöön

Selluloosaa on valmistettu Kemijärvellä 1960-luvulta aina vuoteen 2008. Tehtaan sulkemisen jälkeen Stora Enso päätti puhdistaa vanhan…

HUDIKSVALL, RUOTSI

Hudiksvallin satama-allas rupattiin puhtaaksi

Norlannissa Ruotsissa sijaitsevan Hudiksvallin satamapaikan perusti 1500-luvulla kuningas Kustaa Vaasa. Sahateollisuutta ja puutavaran vientiä Hudiksvallissa…

Ota yhteyttä Vesirakennus Ojasen ammattilaisiin 

Vesirakennus Ojasella on laaja osaaminen esimerkiksi imuruoppauksesta, maanrakennuksesta ja kuljetuspalveluista. Meiltä onnistuu myös putkihitsaus. Toimimme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa palvellen laajasti esimerkiksi metsä-, öljy- ja kaivosteollisuuden toimijoita, kuntia ja kaupunkeja sekä yksityisasiakkaita. Mikäli etsit kokenutta ja luotettavaa kumppania kalvohitsaukseen, ota yhteyttä! 

Pyydä tarjous

Jätä meille kysely lomakkeen kautta tai ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla! 

Pyydä tarjous

Soita päivystykseen

Palvelemme myös kiireellisissä asioissa ja pystymme reagoimaan nopeasti! 

24/7 päivystys

vesirakennus ojanen logo

Vesirakentamisen ammattilainen vuodesta 2003

Tietoa meistä

Tarinamme
Laskutustiedot

Yhteystiedot

Kauppakuja 1
31900 Punkalaidun

+358500531530
sami.ojanen@vesirakennus.fi
Pyydä tarjous lomakkeella

Copyright © 2024 Vesirakennus Ojanen Oy