Maanrakennus

Toteutamme kaikki maanrakennukseen liittyvät työt ympäri Suomen, oli kyseessä sitten esimerkiksi pohjarakentaminen, putkitus tai kaapelointi.

Maanrakennus modernilla kalustolla ja korkealla ammattitaidolla 

checkmark

Moderni kalusto

Käytämme kaivuuprojekteissa modernia ja tehokasta maansiirtokalustoa, kuten kaivinkoneita ja pyöräkuormaajia, kohteen vaatimusten mukaan. Koneissa on mittalaitteet, joten saamme työn tehtyä erityisellä tarkkuudella.

checkmark

Tehokkaat kaivuutyöt

Olemme motivoituneita ammattilaisia, jotka hoitavat työt tehokkaasti, luotettavasti ja aina sovitussa aikataulussa. Voit luottaa siihen, että teemme aina sen, mitä on sovittu.

checkmark

Monipuolinen kaivinkoneurakointi

Toteutamme maanrakennusprojektit laidasta laitaan. Olemme tehneet esimerkiksi hallien, kenttien ja teiden pohjia sekä muuta infraa kaapeleineen ja putkituksineen. Toteutamme kaivuutyöt kaupungeille, kunnille, teollisuudelle ja yksityisille asiakkaille.

Tarvitsetko yhteistyökumppania pidemmäksi aikaa?

Toteutamme urakat myös pitkäkestoisilla sopimuksilla. Soita meille tai ota yhteyttä lomakkeella, niin keskustelemme mahdollisuuksista lisää!

Ammattitaitoa yli 20 vuoden takaa 

Vesirakennus Ojanen Oy on kokenut maanrakennuksen ammattilainen, sillä olemme toimineet alalla jo yli 20 vuoden ajan. Palvelemme asiakastamme aina sovitussa aikataulussa, hyvässä hengessä ja selkeästi kommunikoiden. Meille tärkeintä on laadukas lopputulos sekä se, että kaikki osapuolet tietävät koko projektin ajan missä mennään. 

Kuinka kaivinkoneurakointi käynnistyy?

 

Maanrakennusprojektin ensimmäinen vaihe on tarjouspyynnön jättäminen. Käymme kohteessa lähes aina paikan päällä. Tarkistamme suunnitelmat, joissa on esitettynä myös maaperätutkimuksen tulokset sekä projektin aikataulu. Tilaaja hoitaa myös lupa-asiat kuntoon ennen projektin aloittamista. 

Miten maanrakennus toteutetaan?

 

Maanrakennustyö tehdään asiakkaan tarpeiden ja kohteen vaatimusten mukaan. Voimme tarvittaessa hoitaa projektin avaimet käteen -periaatteella, jolloin toimitamme työmaalle myös tarvittavat materiaalit.

Kenelle toteutamme projekteja?

 

– Kunnat ja kaupungit 
– Teollisuus 
– Yksityiset asiakkaat 

Asiakkaidemme kokemukset

Alun perin pikimustasta vedestä tuli puhdistusprosessin tuloksena puronkirkasta. Kaiken lisäksi geotuubeihin pumpattu liete saatiin kuivatetuksi niin tehokkaasti, että se saatiin loppusijoitetuksi kaatopaikalle turvallisesti ja edullisesti.

Tero Toivanen, Joensuun kaupungin teknisen keskuksen johtaja

Alueella todettiin aikanaan ruoppaustarvetta, ja Ojanen valittiin ruoppausurakoitsijaksi. Alkuvaiheiden jälkeen urakoissa otettiin käyttöön geotube- säkit lietteen läjittämiseksi. Yhteistyö on sujunut koko ajan ongelmitta ja hyvin.

Miikka Jäntti, Neste Corporationin ryhmäpäällikkö

Urakoitsijaa valitessamme Vesirakennus Ojasen lukuisat hyvät referenssikohteet vakuuttivat meidät. Valinta osoittautui oikeaksi: Ojanen toteutti kohteen laadukkaasti sekä sovitulla budjetilla.

Peik Ellingsen. Christianian Soutuklubin puheenjohtaja

Vesirakennus Ojanen on osoittautunut sekä erittäin päteväksi että yhteistyökykyiseksi urakoitsijaksi. Voin lämpimästi suositellaan yhtiötä kaikille heidän palvelujaan tarvitseville.

Johan Nordback, Structor AB:n puhdistushankkeen projektipäällikkö

Moni urakoitsija piti ruoppauksen tarkkuusvaatimuksia liian tiukkoina. Ojasen yhtiö sen sijaan ilmoitti urakkakilpailun voittaneessa tarjouksessaan täyttävänsä nämä vaatimukset. Näin on myös tapahtunut, ja lopputuloksen laatu on ylittynyt niin reilusti, että olemme maksaneet yhtiölle tästä sopimuksen mukaiset bonukset.

Johan Nordback, Structor AB:n puhdistushankkeen projektipäällikkö

Referenssit

Tutustu toteuttamiimme projekteihin! 

Kaikki referenssit
JOENSUU, SUOMI

Penttilän saha-alue on pian asuinalue

Joensuun Penttilän vanha saha lopetti toimintansa vuonna 1988, jolloin 1940-1960-luvuilla kyllästeaineena käytetyn Ky 5 -yhdisteen vaikutusten laajuus…

Bogstad-järvi, Norja

Huippusoutajien suosima järvi uudistui Norjassa

Oslon lähistöllä sijaitseva Bogstadjärvi on ollut vuosien ajan aktiivisten soudunharrastajien ja myös kilpasoutajien suosima harjoittelupaikka…

Kemijärvi, Suomi

Kemijärven sellutehtaan sedimentit hyötykäyttöön

Selluloosaa on valmistettu Kemijärvellä 1960-luvulta aina vuoteen 2008. Tehtaan sulkemisen jälkeen Stora Enso päätti puhdistaa vanhan…

HUDIKSVALL, RUOTSI

Hudiksvallin satama-allas rupattiin puhtaaksi

Norlannissa Ruotsissa sijaitsevan Hudiksvallin satamapaikan perusti 1500-luvulla kuningas Kustaa Vaasa. Sahateollisuutta ja puutavaran vientiä Hudiksvallissa…

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen maanrakentajaan 

Vesirakennus Ojanen auttaa kaikissa maanrakennukseen liittyvissä tarpeissa Punkalaitumelta käsin ympäri Suomen sekä Ruotsissa ja Norjassa. Toteutamme myös vesistöjen ja vesialtaiden kunnostusprojekteja, kuten ruoppausta, esimerkiksi metsä-, öljy- ja kaivosteollisuudelle. Toteutamme myös kattavat kuljetuspalvelut.  

Etsitkö kumppaniksesi monipuolista ammattilaista, joka tekee asiat sovitusti ja tarkasti? Ota yhteyttä Vesirakennus Ojasen kokeneisiin tekijöihin! 

Pyydä tarjous

Jätä meille kysely lomakkeen kautta tai ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla! 

Pyydä tarjous

Soita päivystykseen

Palvelemme myös kiireellisissä asioissa ja pystymme reagoimaan nopeasti! 

24/7 päivystys

vesirakennus ojanen logo

Vesirakentamisen ammattilainen vuodesta 2003

Tietoa meistä

Tarinamme
Laskutustiedot

Yhteystiedot

Kauppakuja 1
31900 Punkalaidun

+358500531530
sami.ojanen@vesirakennus.fi
Pyydä tarjous lomakkeella

Copyright © 2024 Vesirakennus Ojanen Oy