Kuljetus- ja nostotyöt

Punkalaitumella toimiva kuljetusliikkeemme tarjoaa kattavat palvelut kappaletavarakuljetuksista nosturiautokuljetuksiin ympäri Suomen sekä Ruotsiin ja Norjaan.

Kuljetusliike palvelee kuljetuksista nostopalveluihin

checkmark

Moderni kalusto

Meillä on 85 tonnimetrinen, kuorma-auton päällä oleva nosturi, jonka avulla pystymme toteuttamaan monenlaisia rakennusnostoja, kuten nostamaan rakennustyömailla seinäelementtejä ja kattopeltejä. Myös kappaletavara- ja konekuljetukset toteutetaan modernilla kalustolla.  

 

checkmark

Vaativat projektit

Laadukkaan kaluston ja kokeneen henkilökuntamme avulla toteutamme myös vaativat nosto- ja siirtoprojektit Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme jatkuvasti koneitamme ja palveluitamme, joten pystymme reagoimaan joustavasti asiakkaidemme tarpeisiin.

checkmark

Pitävät aikataulut

Teemme työt aina sovitusti asiakkaan tarpeiden ja aikataulujen mukaan. Pystymme reagoimaan tarvittaessa hyvinkin nopeasti erilaisiin kuljetus- ja nostotilauksiin. Pidämme asiakkaan ajan tasalla projektin etenemisestä.  

 

Tarvitsetko yhteistyökumppania pidemmäksi aikaa?

Toteutamme urakat myös pitkäkestoisilla sopimuksilla. Soita meille tai ota yhteyttä lomakkeella, niin keskustelemme mahdollisuuksista lisää!

Ammattitaitoinen kuljetusliike jo yli 20 vuoden ajan 

Vesirakennus Ojanen Oy on kokenut kumppani kuljetus- ja nostopalveluissa, sillä yritys on palvellut niin teollisuuden, kaupunkien, kuntien kuin yksityistenkin tarpeita jo yli 20 vuoden ajan. Palvelemme asiakastamme selkeästi kommunikoiden, hyvässä hengessä ja sovitussa aikataulussa. 

Laadukas lopputulos on meille tärkeintä. Lisäksi varmistamme, että kaikki osapuolet tietävät koko projektin ajan missä mennään. Meiltä saat myös kattavat maanrakennustyöt.

Mitä kuljetuspalvelu sisältää?

 

Toimimme kuljetusliikkeille alihankkijana. Voimme toteuttaa erikoiskuljetuksia, kappaletavarakuljetuksia, nosturiautokuljetuksia sekä siirtää esimerkiksi koneita paikasta toiseen. Tehokas tapa siirtää suuria tai painavia kuormia on lavettikuljetus, joka on laajasti käytössä monilla teollisuudenaloilla. Se mahdollistaa raskaiden tai suurten esineiden turvallisen kuljetuksen. 

Miten nostopalvelu toimii?

 

Meillä on moderni kalusto, kuten kuorma-auton päällä oleva 85 tonnimetrinen nosturi. Sen avulla voimme nostaa rakennustyömailla esimerkiksi kattomateriaaleja ja seinäelementtejä. Lisäksi pystymme purkamaan, lastaamaan, siirtämään ja kasaamaan murskayksiköitä. Murskayksikkö on usein suuri ja raskas laitos, joten sen siirtäminen vaatii huolellista suunnittelua ja toteutusta. 
 

Mitä tarjoamme yksityishenkilöille?

 

Kuljetusliikkeemme palvelee myös yksityishenkilöitä. Toteutamme esimerkiksi konekuljetuksia ympäri Suomen. Voimme siirtää esimerkiksi maanrakennus- tai maatalouskoneita paikasta toiseen asiakkaan tarpeen mukaan. Palveluamme käytetään esimerkiksi siirrettäessä työmaalle kone, jolla ei voi ajaa tietä pitkin. 

Kuinka kuljetus- tai nostopalvelu tilataan?

 

Yhteydenotto voidaan hoitaa esimerkiksi soittamalla tai sähköpostilla. Kuuntelemme asiakkaamme tarpeen ja pyrimme keksimään siihen tehokkaimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun. Toteutamme kuljetus- ja nostoprojektit nopeasti ja joustavasti Suomen, Ruotsin ja Norjan välillä. 

Asiakkaidemme kokemukset

Alun perin pikimustasta vedestä tuli puhdistusprosessin tuloksena puronkirkasta. Kaiken lisäksi geotuubeihin pumpattu liete saatiin kuivatetuksi niin tehokkaasti, että se saatiin loppusijoitetuksi kaatopaikalle turvallisesti ja edullisesti.

Tero Toivanen, Joensuun kaupungin teknisen keskuksen johtaja

Alueella todettiin aikanaan ruoppaustarvetta, ja Ojanen valittiin ruoppausurakoitsijaksi. Alkuvaiheiden jälkeen urakoissa otettiin käyttöön geotube- säkit lietteen läjittämiseksi. Yhteistyö on sujunut koko ajan ongelmitta ja hyvin.

Miikka Jäntti, Neste Corporationin ryhmäpäällikkö

Urakoitsijaa valitessamme Vesirakennus Ojasen lukuisat hyvät referenssikohteet vakuuttivat meidät. Valinta osoittautui oikeaksi: Ojanen toteutti kohteen laadukkaasti sekä sovitulla budjetilla.

Peik Ellingsen. Christianian Soutuklubin puheenjohtaja

Vesirakennus Ojanen on osoittautunut sekä erittäin päteväksi että yhteistyökykyiseksi urakoitsijaksi. Voin lämpimästi suositellaan yhtiötä kaikille heidän palvelujaan tarvitseville.

Johan Nordback, Structor AB:n puhdistushankkeen projektipäällikkö

Moni urakoitsija piti ruoppauksen tarkkuusvaatimuksia liian tiukkoina. Ojasen yhtiö sen sijaan ilmoitti urakkakilpailun voittaneessa tarjouksessaan täyttävänsä nämä vaatimukset. Näin on myös tapahtunut, ja lopputuloksen laatu on ylittynyt niin reilusti, että olemme maksaneet yhtiölle tästä sopimuksen mukaiset bonukset.

Johan Nordback, Structor AB:n puhdistushankkeen projektipäällikkö

Referenssit

Tutustu toteuttamiimme projekteihin! 

Kaikki referenssit
JOENSUU, SUOMI

Penttilän saha-alue on pian asuinalue

Joensuun Penttilän vanha saha lopetti toimintansa vuonna 1988, jolloin 1940-1960-luvuilla kyllästeaineena käytetyn Ky 5 -yhdisteen vaikutusten laajuus…

Bogstad-järvi, Norja

Huippusoutajien suosima järvi uudistui Norjassa

Oslon lähistöllä sijaitseva Bogstadjärvi on ollut vuosien ajan aktiivisten soudunharrastajien ja myös kilpasoutajien suosima harjoittelupaikka…

Kemijärvi, Suomi

Kemijärven sellutehtaan sedimentit hyötykäyttöön

Selluloosaa on valmistettu Kemijärvellä 1960-luvulta aina vuoteen 2008. Tehtaan sulkemisen jälkeen Stora Enso päätti puhdistaa vanhan…

HUDIKSVALL, RUOTSI

Hudiksvallin satama-allas rupattiin puhtaaksi

Norlannissa Ruotsissa sijaitsevan Hudiksvallin satamapaikan perusti 1500-luvulla kuningas Kustaa Vaasa. Sahateollisuutta ja puutavaran vientiä Hudiksvallissa…

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen maanrakentajaan 

Vesirakennus Ojanen auttaa kaikissa maanrakennukseen liittyvissä tarpeissa Punkalaitumelta käsin ympäri Suomen sekä Ruotsissa ja Norjassa. Toteutamme myös vesistöjen ja vesialtaiden kunnostusprojekteja, kuten ruoppausta, esimerkiksi metsä-, öljy- ja kaivosteollisuudelle. Toteutamme myös kattavat kuljetuspalvelut.  

Etsitkö kumppaniksesi monipuolista ammattilaista, joka tekee asiat sovitusti ja tarkasti? Ota yhteyttä Vesirakennus Ojasen kokeneisiin tekijöihin! 

Pyydä tarjous

Jätä meille kysely lomakkeen kautta tai ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla! 

Pyydä tarjous

Soita päivystykseen

Palvelemme myös kiireellisissä asioissa ja pystymme reagoimaan nopeasti! 

24/7 päivystys

vesirakennus ojanen logo

Vesirakentamisen ammattilainen vuodesta 2003

Tietoa meistä

Tarinamme
Laskutustiedot

Yhteystiedot

Kauppakuja 1
31900 Punkalaidun

+358500531530
sami.ojanen@vesirakennus.fi
Pyydä tarjous lomakkeella

Copyright © 2024 Vesirakennus Ojanen Oy