Miljövänlig vattenkonstruktion 

Vesirakennus Ojanen Oy har genomfört restaureringsprojekt av vattendrag och vattenbassänger, till exempel för borr-, olje- och gruvindustrin och andra privata och offentliga kunder i Finland, Sverige och Norge. Företagets specialitet är sugmuddring, i samband med vilken man med hjälp av den använda geotube- och polymertekniken kan bearbeta bortskämda eller alltför vattniga sediment och effektivt torka till en användbar form. 

Våra kunders upplevelser

Med tiden fann man ett muddringsbehov i området och Ojanen valdes som muddringsentreprenör. Efter de inledande stegen infördes georörsäckar i kontrakten för att sprida slammet. Samarbetet har gått smidigt och bra hela tiden.

Miikka Jäntti, Gruppchef för Neste Corporation

Det ursprungligen becksvarta vattnet blev strömklart som ett resultat av reningsprocessen. Utöver allt torkades slammet som pumpades in i georören så effektivt att det säkert och billigt kunde deponeras på en soptipp.

Tero Toivanen, Direktör för Joensuu stads tekniska centrum

Många entreprenörer uttryckte sin åsikt att muddringstoleranserna var för strikta. Människorna på Ojanen försäkrade oss däremot att de kunde uppfylla dessa krav i sitt anbud som gick vidare till att vinna anbudet. De höll sitt ord och kvaliteten på resultatet överträffade våra förväntningar så mycket att vi betalade företaget de bonusar som nämns i kontraktet.

Johan Nordback, Projektledare, Structor AB

Vesirakennus Ojanen har visat sig vara en mycket kvalificerad och samarbetsvillig entreprenör. Jag kan varmt rekommendera företaget till alla som behöver deras typ av tjänster!

Johan Nordback, Projektledare, Structor AB

Morbi ac felis. Nunc egestas, augue at pellentesque laoreet, felis eros vehicula leo, at malesuada velit leo quis pede. Phasellus blandit leo ut odio. Vestibulum volutpat pretium libero.

Peik Ellingsen. Christianian Soutuklubin puheenjohtaja

Mångsidiga färdigheter

Vesirakennus Ojanen Oy har omfattande och mångsidig expertis, så vi kan betjäna våra kunder heltäckande, från renoveringsprojekt av vattenbassänger till markbyggnad, flytt av tunga maskiner eller svetsarbeten. Söker du en långsiktig partner som gör saker enligt överenskommelse och enligt schema, kontakta oss!

Kontakta specialisten inom sugmuddring

Vi verkar från Punkalaidun till hela Finland, Sverige och Norge, till exempel. Du kan också få heltäckande markbyggnads- och transporttjänster av oss. Kontakta oss om du letar ef

Begär offert!

Lämna en fråga till oss via formuläret eller kontakta oss via telefon eller mail! 

Begär offert!

Ring akuten!

Vi servar även i akuta ärenden och kan reagera snabbt!

24/7 akuten

Copyright © 2024 Vesirakennus Ojanen Oy