Transport och lyftarbete

Vårt transportföretag som är verksamt i Punkalaidun erbjuder heltäckande tjänster från styckegodstransporter till kranbilstransporter runt om i Finland samt till Sverige och Norge.

Pålitliga transport- och lyfttjänster 

checkmark

Modern utrustning

Vi har en 85-tons lastbilskran, som gör att vi kan utföra många typer av bygglyft, såsom lyft av väggelement och takplåtar på byggarbetsplatser. Även styckegods- och maskintransporter utförs med modern utrustning. 

checkmark

Krävande projekt

Med hjälp av vår högkvalitativa utrustning och erfarna personal genomför vi även krävande lyft- och flyttprojekt i Finland, Sverige och Norge. Vi utvecklar ständigt våra maskiner och tjänster, så att vi kan reagera flexibelt på våra kunders behov.

checkmark

Konsekventa scheman

Vi utför alltid arbetet enligt överenskommelse, efter kundens behov och scheman. Vid behov kan vi reagera mycket snabbt på olika transport- och lyftorder. Vi håller kunden informerad om projektets gång. 

Behöver du en partner under en längre tid?

Vi genomför även kontrakt med långtidskontrakt. Ring oss eller kontakta oss via formuläret så diskuterar vi möjligheterna vidare!

Professionellt transportföretag i mer än 20 år 

Vesirakennus Ojanen Oy är en erfaren samarbetspartner inom transport- och lyfttjänster, eftersom företaget har tjänat industri, städer, kommuner och privatpersoners behov i över 20 år. Vi servar våra kunder genom att kommunicera tydligt, i god anda och enligt överenskommet schema. 

Ett högkvalitativt resultat är det viktigaste för oss. Dessutom ser vi till att alla parter vet vart de ska gå under hela projektet. Du kan även få heltäckande markarbeten av oss. 

Vad omfattar färdtjänsten? 

Vi arbetar som underleverantör åt transportföretag. Vi kan utföra specialtransporter, styckegodstransporter, kranbilstransporter och flytta t ex maskiner från en plats till en annan. Ett effektivt sätt att flytta stora eller tunga laster är palltransporter, som används flitigt i många branscher. Det möjliggör säker transport av tunga eller stora föremål. 

Hur fungerar uttagstjänsten? 

Vi har modern utrustning, som en 85-tonskran ovanpå en lastbil. Det gör att vi kan lyfta till exempel takmaterial och väggelement på byggarbetsplatser. Dessutom kan vi lossa, lasta, flytta och stapla krossenheter. En krossenhet är ofta en stor och tung utrustning, så att flytta den kräver noggrann planering och utförande. 

Vad erbjuder vi till privatpersoner? 

Vårt transportföretag servar även privatpersoner. Vi utför exempelvis maskintransporter runt om i Finland. Vi kan flytta till exempel markarbeten eller lantbruksmaskiner från en plats till en annan efter kundens behov. Vår tjänst används till exempel vid förflyttning av en maskin som inte kan köras längs vägen till en byggarbetsplats. 

Hur beställer man en transport- eller hämtningstjänst? 

Kontakt kan skötas till exempel genom att ringa eller mejla. Vi lyssnar på våra kunders behov och strävar efter att hitta den mest effektiva och kostnadseffektiva lösningen. Vi genomför transport- och lyftprojekt snabbt och flexibelt mellan Finland, Sverige och Norge. 

Våra kunders upplevelser

Med tiden fann man ett muddringsbehov i området och Ojanen valdes som muddringsentreprenör. Efter de inledande stegen infördes georörsäckar i kontrakten för att sprida slammet. Samarbetet har gått smidigt och bra hela tiden.

Miikka Jäntti, Gruppchef för Neste Corporation

Det ursprungligen becksvarta vattnet blev strömklart som ett resultat av reningsprocessen. Utöver allt torkades slammet som pumpades in i georören så effektivt att det säkert och billigt kunde deponeras på en soptipp.

Tero Toivanen, Direktör för Joensuu stads tekniska centrum

Många entreprenörer uttryckte sin åsikt att muddringstoleranserna var för strikta. Människorna på Ojanen försäkrade oss däremot att de kunde uppfylla dessa krav i sitt anbud som gick vidare till att vinna anbudet. De höll sitt ord och kvaliteten på resultatet överträffade våra förväntningar så mycket att vi betalade företaget de bonusar som nämns i kontraktet.

Johan Nordback, Projektledare, Structor AB

Vesirakennus Ojanen har visat sig vara en mycket kvalificerad och samarbetsvillig entreprenör. Jag kan varmt rekommendera företaget till alla som behöver deras typ av tjänster!

Johan Nordback, Projektledare, Structor AB

Morbi ac felis. Nunc egestas, augue at pellentesque laoreet, felis eros vehicula leo, at malesuada velit leo quis pede. Phasellus blandit leo ut odio. Vestibulum volutpat pretium libero.

Peik Ellingsen. Christianian Soutuklubin puheenjohtaja

Kontakta specialisten inom sugmuddring

Vi verkar från Punkalaidun till hela Finland, Sverige och Norge, till exempel. Du kan också få heltäckande markbyggnads- och transporttjänster av oss. Kontakta oss om du letar efter en effektiv och pålitlig partner för ditt vattenbyggnadsprojekt! 

Begär offert!

Lämna en fråga till oss via formuläret eller kontakta oss via telefon eller mail!

Begär offert!

Ring akuten!

Vi servar även i akuta ärenden och kan reagera snabbt! 

Ring akuten!

Copyright © 2024 Vesirakennus Ojanen Oy