Vår tjänst

Vi genomför vattenbassänger och vattendragsrenoveringsprojekt för industri, städer och kommuner samt privatpersoner i Finland, Sverige och Norge.

Varför Vesirakennus Ojanen?

checkmark

Modern utrustning

Vi har en 85-tons lastbilskran, som gör att vi kan utföra många typer av bygglyft, såsom lyft av väggelement och takplåtar på byggarbetsplatser. Även styckegods- och maskintransporter utförs med modern utrustning.

checkmark

Krävande projekt

Med hjälp av vår högkvalitativa utrustning och erfarna personal genomför vi även krävande lyft- och flyttprojekt i Finland, Sverige och Norge. Vi utvecklar ständigt våra maskiner och tjänster, så att vi kan reagera flexibelt på våra kunders behov.

checkmark

Konsekventa tidsplaner även i större projekt

Vi arbetar alltid inom överenskommen tidsplan, säkert och i enlighet med regelverk. Vi har engagerad personal vars professionalism du kan lita på. Vi håller alltid våra kunder informerade om hur projektet fortskrider.

Behöver du en partner under en längre tid?

Vi genomför även kontrakt med långtidskontrakt. Ring oss eller kontakta oss via formuläret så diskuterar vi möjligheterna vidare!

vesirakennuskalusto

Mer än 20 års erfarenhet av vattenvägsbyggande  

Vesirakennus Ojanen Oy har genomfört högkvalitativa renoveringsprojekt av vattendrag och vattenbassänger för skogs-, olje- och gruvindustrin och andra privata och offentliga uppdragsgivare i Finland, Sverige och Norge. Vi har mer än 20 års erfarenhet av högkvalitativa projekt. 

När vi valde entreprenör övertygade Vesirakennus Ojanens många bra referenssajter oss. Valet visade sig vara det rätta: Ojanen genomförde projektet med hög kvalitet och inom överenskommen budget.

Peik Ellingsen, Ordförande i Christiania Roddklubb

Våra kunders upplevelser

Med tiden fann man ett muddringsbehov i området och Ojanen valdes som muddringsentreprenör. Efter de inledande stegen infördes georörsäckar i kontrakten för att sprida slammet. Samarbetet har gått smidigt och bra hela tiden.

Miikka Jäntti, Gruppchef för Neste Corporation

Det ursprungligen becksvarta vattnet blev strömklart som ett resultat av reningsprocessen. Utöver allt torkades slammet som pumpades in i georören så effektivt att det säkert och billigt kunde deponeras på en soptipp.

Tero Toivanen, Direktör för Joensuu stads tekniska centrum

Många entreprenörer uttryckte sin åsikt att muddringstoleranserna var för strikta. Människorna på Ojanen försäkrade oss däremot att de kunde uppfylla dessa krav i sitt anbud som gick vidare till att vinna anbudet. De höll sitt ord och kvaliteten på resultatet överträffade våra förväntningar så mycket att vi betalade företaget de bonusar som nämns i kontraktet.

Johan Nordback, Projektledare, Structor AB

Vesirakennus Ojanen har visat sig vara en mycket kvalificerad och samarbetsvillig entreprenör. Jag kan varmt rekommendera företaget till alla som behöver deras typ av tjänster!

Johan Nordback, Projektledare, Structor AB

Morbi ac felis. Nunc egestas, augue at pellentesque laoreet, felis eros vehicula leo, at malesuada velit leo quis pede. Phasellus blandit leo ut odio. Vestibulum volutpat pretium libero.

Peik Ellingsen. Christianian Soutuklubin puheenjohtaja

Kontakta specialisten inom sugmuddring

Vi verkar från Punkalaidun till hela Finland, Sverige och Norge, till exempel. Du kan också få heltäckande markbyggnads- och transporttjänster av oss. Kontakta oss om du letar ef

Begär offert!

Lämna en fråga till oss via formuläret eller kontakta oss via telefon eller mail! 

Begär offert!

Ring akuten!

Vi servar även i akuta ärenden och kan reagera snabbt!

24/7 akuten

Copyright © 2024 Vesirakennus Ojanen Oy