Markkonstruktion

Vi utför alla arbeten som rör markbyggnad i hela Finland, oavsett om det är till exempel grundkonstruktion, rördragning eller kablage.

Markbyggnad med modern utrustning och hög professionalism 

checkmark

Modern utrustning

I schaktprojekt använder vi modern och effektiv schaktningsutrustning, såsom grävmaskiner och hjullastare, enligt platsens krav. Maskinerna har mätanordningar, så vi får arbetet gjort med speciell precision. 

checkmark

Effektivt grävarbete

Vi är motiverade yrkesmän som sköter arbetet effektivt, pålitligt och alltid enligt överenskommen tidsplan. Du kan lita på att vi alltid gör det som är överenskommet.

checkmark

Mångsidig entreprenad för grävmaskiner

Vi utför markarbeten vida omkring. Vi har till exempel gjort fundament för hallar, åkrar och vägar samt annan infrastruktur med kablar och rördragningar. Vi utför grävarbeten åt städer, kommuner, industri och privatkunder.

Behöver du en partner under en längre tid?

Vi genomför även kontrakt med långtidskontrakt. Ring oss eller kontakta oss via formuläret så diskuterar vi möjligheterna vidare!

maanrakennus

Expertis från mer än 20 år sedan 

Vesirakennus Ojanen Oy är en erfaren operatör inom markarbeten, eftersom vi har varit verksamma inom fältet i över 20 år. Vi servar alltid våra kunder enligt överenskommet schema i god anda och kommunicerar tydligt. Det viktigaste för oss är ett högkvalitativt resultat och att alla parter vet vart de ska gå under hela projektet

Hur börjar entreprenad av grävmaskiner? 

Den första etappen av ett markbyggnadsprojekt är att lämna in en anbudsförfrågan. Vi besöker nästan alltid destinationen på plats. Vi kontrollerar planerna, som också visar resultatet av markundersökningen och projektschemat. Kunden sköter även tillståndsfrågorna innan projektet påbörjas. 

Hur går markbygget till? 

Markarbetets arbeten görs efter kundens behov och platsens krav. Vid behov kan vi sköta projektet på nyckelfärdig basis, då levererar vi även nödvändiga material till platsen. 

För vem genomför vi projekt? 

– Kommuner och städer 
– Industri 
– Privatkunder 

Våra kunders upplevelser

Med tiden fann man ett muddringsbehov i området och Ojanen valdes som muddringsentreprenör. Efter de inledande stegen infördes georörsäckar i kontrakten för att sprida slammet. Samarbetet har gått smidigt och bra hela tiden.

Miikka Jäntti, Gruppchef för Neste Corporation

Det ursprungligen becksvarta vattnet blev strömklart som ett resultat av reningsprocessen. Utöver allt torkades slammet som pumpades in i georören så effektivt att det säkert och billigt kunde deponeras på en soptipp.

Tero Toivanen, Direktör för Joensuu stads tekniska centrum

Många entreprenörer uttryckte sin åsikt att muddringstoleranserna var för strikta. Människorna på Ojanen försäkrade oss däremot att de kunde uppfylla dessa krav i sitt anbud som gick vidare till att vinna anbudet. De höll sitt ord och kvaliteten på resultatet överträffade våra förväntningar så mycket att vi betalade företaget de bonusar som nämns i kontraktet.

Johan Nordback, Projektledare, Structor AB

Vesirakennus Ojanen har visat sig vara en mycket kvalificerad och samarbetsvillig entreprenör. Jag kan varmt rekommendera företaget till alla som behöver deras typ av tjänster!

Johan Nordback, Projektledare, Structor AB

Morbi ac felis. Nunc egestas, augue at pellentesque laoreet, felis eros vehicula leo, at malesuada velit leo quis pede. Phasellus blandit leo ut odio. Vestibulum volutpat pretium libero.

Peik Ellingsen. Christianian Soutuklubin puheenjohtaja

Kontakta specialisten inom sugmuddring

Vi verkar från Punkalaidun till hela Finland, Sverige och Norge, till exempel. Du kan också få heltäckande markbyggnads- och transporttjänster av oss. Kontakta oss om du letar efter en effektiv och pålitlig partner för ditt vattenbyggnadsprojekt! 

Begär offert!

Lämna en fråga till oss via formuläret eller kontakta oss via telefon eller mail!

Begär offert!

Ring akuten!

Vi servar även i akuta ärenden och kan reagera snabbt! 

Ring akuten!

Copyright © 2024 Vesirakennus Ojanen Oy