Rörsvetsning

Vi utför svetsning av plaströr för industrins, kommunernas, städernas och privatkundernas behov.

Högkvalitativ rörsvetsning efter kundens behov 

checkmark

Högkvalitativa metoder

Rörsvetsning sker antingen genom stumsvetsning eller hylsvetsning, beroende på vilken metod som anges i planen för det aktuella projektet. Plaströr är sammanfogade exakt och med högkvalitativ utrustning, så att de tål tid och slitage.

checkmark

För en mängd olika ändamål

Svetsning av plaströr kan innebära till exempel att ansluta avloppsrör, golfbanors sugrör, sugmudderverksrörledningar eller andra ledningar som bildas av plaströr genom svetsning. Oavsett om det är att svetsa en enstaka söm eller kilometervis av plaströr kan vi hjälpa dig! 

checkmark

En flexibel partner

Vi utför en mängd olika projekt, från svetsning av plaströr till membransvetsning, sugmuddring och markarbeten. Så om du letar efter en mångsidig proffs som lyssnar och förstår dina behov, kontakta Vesirakennus Ojanen Oy.

Behöver du en partner under en längre tid?

Vi genomför även kontrakt med långtidskontrakt. Ring oss eller kontakta oss via formuläret så diskuterar vi möjligheterna vidare!

putkihitsaus

Med över 20 års erfarenhet 

Vesirakennus Ojanen Oy har betjänat sina kunder snabbt, flexibelt och professionellt i över två decennier. Så om du letar efter rätt fackman för rörledningssvetsning, som servar över hela Finland, kontakta oss!

Hur går svetsningen av plaströr till? 

En kund, till exempel en stad, en industriaktör eller en privatperson, begär ett erbjudande på rörsvetsning och vi räknar ut priset för arbetet. Det kan vara ett litet jobb, som att svetsa en enda söm, eller en större rörledningssvetsning. Arbetet utförs alltid utifrån en i förväg upprättad plan och med den svetsmetod som nämns i den, det vill säga hyls- eller stumsvetsning. 
Svetsning sker på plats. Vid behov levererar vi även materialet till destinationen. 

Hur servar vi privatkunder? 

För privatkunder brukar plaströrsvetsning vara relaterad till kommunalteknik, det vill säga vattenledningar och avlopp till exempel. Vi kan även genomföra mindre projekt, såsom rörledningar relaterade till bevattningssystem. Rörstorlekarna och den valda svetsmetoden beror på målet och planen. 

Varifrån kom idén till rörsvetsning? 

Vesirakennus Ojanen Oy är specialiserat på sugmuddring av industriella sedimenteringsbassänger och vattendrag. Vid sugmuddring sugs överskottsmassa från botten, som pumpas längs rörledningar till marken. Vi har svetsade sugrörledningar för mudderverk lämpliga för eget bruk och vår professionalism har utvecklats till en så hög nivå att vi nu kan erbjuda tjänsten även till våra kunder. 

Våra kunders upplevelser

Med tiden fann man ett muddringsbehov i området och Ojanen valdes som muddringsentreprenör. Efter de inledande stegen infördes georörsäckar i kontrakten för att sprida slammet. Samarbetet har gått smidigt och bra hela tiden.

Miikka Jäntti, Gruppchef för Neste Corporation

Det ursprungligen becksvarta vattnet blev strömklart som ett resultat av reningsprocessen. Utöver allt torkades slammet som pumpades in i georören så effektivt att det säkert och billigt kunde deponeras på en soptipp.

Tero Toivanen, Direktör för Joensuu stads tekniska centrum

Många entreprenörer uttryckte sin åsikt att muddringstoleranserna var för strikta. Människorna på Ojanen försäkrade oss däremot att de kunde uppfylla dessa krav i sitt anbud som gick vidare till att vinna anbudet. De höll sitt ord och kvaliteten på resultatet överträffade våra förväntningar så mycket att vi betalade företaget de bonusar som nämns i kontraktet.

Johan Nordback, Projektledare, Structor AB

Vesirakennus Ojanen har visat sig vara en mycket kvalificerad och samarbetsvillig entreprenör. Jag kan varmt rekommendera företaget till alla som behöver deras typ av tjänster!

Johan Nordback, Projektledare, Structor AB

Morbi ac felis. Nunc egestas, augue at pellentesque laoreet, felis eros vehicula leo, at malesuada velit leo quis pede. Phasellus blandit leo ut odio. Vestibulum volutpat pretium libero.

Peik Ellingsen. Christianian Soutuklubin puheenjohtaja

Kontakta specialisten inom sugmuddring

Vi verkar från Punkalaidun till hela Finland, Sverige och Norge, till exempel. Du kan också få heltäckande markbyggnads- och transporttjänster av oss. Kontakta oss om du letar efter en effektiv och pålitlig partner för ditt vattenbyggnadsprojekt! 

Begär offert!

Lämna en fråga till oss via formuläret eller kontakta oss via telefon eller mail!

Begär offert!

Ring akuten!

Vi servar även i akuta ärenden och kan reagera snabbt! 

Ring akuten!

Copyright © 2024 Vesirakennus Ojanen Oy