Filmsvetsning

Vi utför foliesvetsning för industrins, kommunernas och städernas behov samt privatkunder. Vi betjänar våra kunder flexibelt över hela Finland.

Högkvalitativ och hållbar foliesvetsning över hela Finland 

checkmark

Flexibel över hela Finland

Vi servar våra kunder över hela Finland och i Sverige och Norge. Oavsett om det är ett filmsvetsprojekt för en privatpersons simhall eller till exempel en gruva eller en soptipp så utför vi allt arbete med samma kvalitet. 

checkmark

Angående miljön

Vi har arbetat med restaurering av vattenförekomster och vattenbassänger under lång tid. Alla våra tjänster är starkt kopplade till att upprätthålla miljöns välbefinnande och bygga och förvalta infrastruktur. 

checkmark

Lösningar utvecklade för våra egna behov

Vår filmsvetstjänst började med våra egna behov. Vi muddrar industriella sedimenteringsbassänger; i så fall behandlar vi slam som innehåller skadliga ämnen. Slammet leds längs rörledningen till marken i säckar. Under säckarna kommer att vara exakt sammansvetsade plastfilmer, så att inga skadliga ämnen kan släppas ut från slammet i jorden. 

Behöver du en partner under en längre tid?

Vi genomför även kontrakt med långtidskontrakt. Ring oss eller kontakta oss via formuläret så diskuterar vi möjligheterna vidare!

vesirakennuskalusto

Kvalitetsservice i över 20 år 

Vesirakennus Ojanen Oy har lång erfarenhet av sugmuddring och relaterad sambehandling, där filmsvetsning spelar en nyckelroll. Vi erbjuder högkvalitativ och hållbar filmsvetsning med ett flexibelt och professionellt tillvägagångssätt. Vi garanterar att alltid hålla tidtabellerna, bra kundservice och vi gör det som är överenskommet. 

Vad är filmsvetsning? 

Filmsvetsningen är en process där två eller flera plastfilmer eller filmmaterial sammanfogas genom upphettning och sammanpressning. Denna svetsteknik ger en hållbar och tät fog. 
  
Filmens funktion är att skydda jorden från skadliga ämnen. Till exempel kan filmen svetsade samman på en deponi användas för att förhindra deponiläckage och kontrollera miljöpåverkan. Plastfilmer kan också användas som täckmaterial. 

Var behövs foliesvetsning? 

– Soptippar 
– Vattenreservoarer 
– Vattenbyggnadsprojekt 
– Avloppsbassänger 
– Poolstrukturer 
– Gruvdrift

Hur kommer projektet att genomföras? 

Filmsvetsning utförs alltid på plats. Vi transporterar plastfilmerna i rullar till destinationen och svetsar ihop dem ordentligt. Metoden kan även användas för att reparera skadade hinnor eller utöka området som ska skyddas. 

Våra kunders upplevelser

Med tiden fann man ett muddringsbehov i området och Ojanen valdes som muddringsentreprenör. Efter de inledande stegen infördes georörsäckar i kontrakten för att sprida slammet. Samarbetet har gått smidigt och bra hela tiden.

Miikka Jäntti, Gruppchef för Neste Corporation

Det ursprungligen becksvarta vattnet blev strömklart som ett resultat av reningsprocessen. Utöver allt torkades slammet som pumpades in i georören så effektivt att det säkert och billigt kunde deponeras på en soptipp.

Tero Toivanen, Direktör för Joensuu stads tekniska centrum

Många entreprenörer uttryckte sin åsikt att muddringstoleranserna var för strikta. Människorna på Ojanen försäkrade oss däremot att de kunde uppfylla dessa krav i sitt anbud som gick vidare till att vinna anbudet. De höll sitt ord och kvaliteten på resultatet överträffade våra förväntningar så mycket att vi betalade företaget de bonusar som nämns i kontraktet.

Johan Nordback, Projektledare, Structor AB

Vesirakennus Ojanen har visat sig vara en mycket kvalificerad och samarbetsvillig entreprenör. Jag kan varmt rekommendera företaget till alla som behöver deras typ av tjänster!

Johan Nordback, Projektledare, Structor AB

Morbi ac felis. Nunc egestas, augue at pellentesque laoreet, felis eros vehicula leo, at malesuada velit leo quis pede. Phasellus blandit leo ut odio. Vestibulum volutpat pretium libero.

Peik Ellingsen. Christianian Soutuklubin puheenjohtaja

Kontakta specialisten inom sugmuddring

Vi verkar från Punkalaidun till hela Finland, Sverige och Norge, till exempel. Du kan också få heltäckande markbyggnads- och transporttjänster av oss. Kontakta oss om du letar efter en effektiv och pålitlig partner för ditt vattenbyggnadsprojekt! 

Begär offert!

Lämna en fråga till oss via formuläret eller kontakta oss via telefon eller mail!

Begär offert!

Ring akuten!

Vi servar även i akuta ärenden och kan reagera snabbt! 

Ring akuten!

Copyright © 2024 Vesirakennus Ojanen Oy