Om oss

Vi genomför vattenbassänger och vattendragsrenoveringsprojekt för industri, städer och kommuner samt privatpersoner i Finland, Sverige och Norge.

Miljövänlig vattenkonstruktion

checkmark

Modern utrustning

I schaktprojekt använder vi modern och effektiv schaktningsutrustning, såsom grävmaskiner och hjullastare, enligt platsens krav. Maskinerna har mätanordningar, så vi får arbetet gjort med speciell precision. 

checkmark

Effektivt grävarbete

Vi är motiverade yrkesmän som sköter arbetet effektivt, pålitligt och alltid enligt överenskommen tidsplan. Du kan lita på att vi alltid gör det som är överenskommet.

checkmark

Mångsidig entreprenad för grävmaskiner

Vi utför markarbeten vida omkring. Vi har till exempel gjort fundament för hallar, åkrar och vägar samt annan infrastruktur med kablar och rördragningar. Vi utför grävarbeten åt städer, kommuner, industri och privatkunder.

Behöver du en partner under en längre tid?

Vi genomför även kontrakt med långtidskontrakt. Ring oss eller kontakta oss via formuläret så diskuterar vi möjligheterna vidare!

tarinamme

Vår berättelse

Berättelsen om Vesirakennus Ojanen Oy går tillbaka till 2003, då företagets grundare, Sami Ojanen, började utföra strandrestaureringsentreprenader. Verksamheten som började med fördjupning och städning av privata stugstränder expanderade snart till miljöprojekt av professionella byggare, där det ambitiösa målet var att rena vattendrag och industribassänger. Sedan starten har Vesirakennus Ojanens nyckelpartner varit Anton Palolahti, civilingenjör.

Vesirakennus Ojanen Oy har genomfört renoveringsprojekt av vattendrag och vattenbassänger för skogs-, olje- och gruvindustrin och andra privata och offentliga uppdragsgivare i Finland, Sverige och Norge. Företagets specialitet är sugmuddring, i samband med vilken man med hjälp av den använda geotube- och polymertekniken kan bearbeta bortskämda eller alltför vattniga sediment och effektivt torka till en användbar form. Behandlingen tar bort vatten från sedimenten, vilket minskar deras volym och vikt med upp till 90 procent.

För sina projekt har Vesirakennus Ojanen kontinuerligt utvecklat sin muddringsutrustning och hjälputrustning som behövs inom georörsteknik. Vesirakennus Ojanen har gjort detta utrustningsutvecklingsarbete i sin verkstad i företagets hemstad i Punkalaitum. Företaget har även förfinat kemitekniken, som behövs i praktiskt taget varje projekt för att garantera ett effektivt slutresultat.


Det finns redan mer än 35 branschfolk i teamet

Vesirakennus Ojanen Oy har genomfört högkvalitativa renoveringsprojekt av vattendrag och vattenbassänger för skogs-, olje- och gruvindustrin och andra privata och offentliga kunder i Finland, Sverige och Norge. Vi har mer än 20 års erfarenhet av högkvalitativa projekt. Om du är ett proffs inom området, kontakta oss gärna och gå med i vårt team!

Skicka in en friformsansökan sami.ojanen@vesirakennus.fi

Kontakta specialisten inom sugmuddring

Vi verkar från Punkalaidun till hela Finland, Sverige och Norge, till exempel. Du kan också få heltäckande markbyggnads- och transporttjänster av oss. Kontakta oss om du letar efter en effektiv och pålitlig partner för ditt vattenbyggnadsprojekt! 

Begär offert!

Lämna en fråga till oss via formuläret eller kontakta oss via telefon eller mail!

Begär offert!

Ring akuten!

Vi servar även i akuta ärenden och kan reagera snabbt! 

Ring akuten!

Copyright © 2024 Vesirakennus Ojanen Oy